Kvaliteta i tradicija više od 140 godina
Poslovni hotel u srcu Rijeke koji vam pruža udobnost vlastitog doma ili opušteno radno ozračje vašeg ureda.

Rezervacije

Datum dolaska:
Datum odlaska:
Osobe:

Kvarner

Da se suprotnosti privlače, međusobno nadopunjuju i čine savršenu cjelinu, pravi je primjer Kvarner. Ljubitelji prirode, rekreativci i sportaši, posjetitelji željni mora i sunca ili poslovni ljudi, svi će ovdje pronaći djelić raja po vlastitoj mjeri.

Uz Jadransko more, kristalno čisto, koje obgrljuje divne plaže duž Opatijske ili Crikveničko-vinodolske rivijere, nude se brojni sadržaji, a šetnjom s očaravajućim pogledom na Kvarnerski zaljev, upoznavati ćete važnost glavnih središta - Opatije, Crikvenice, Novog Vinodolskog ili Rijeke. 


Posebnu pažnju zaslužuju otoci - četiri kvarnerska bisera - Krk, Cres, Rab i Lošinj. Tajanstvena atmosfera otoka omamit će svakoga, a zbog prekrasnih, samotnih plaža želja za povratkom na kopno postaje sve manja. 

Čarolija kazališta, galerije i duh Austro-Ugarske koji vlada Rijekom oduševit će ljubitelje kulturne baštine i tradicije, dok tek desetak kilometara sjevernije Gorski kotar pruža oazu za one kojima je potreban odmor od civilizacije uz opuštanje u netaknutoj prirodi, uz planinarenje, pješačenje ili biciklizam. 

Za istinske avanturiste, Kvarner nudi obilje sportskih aktivnosti, od morskih, poput jedrenja i ronjenja, do planinskih kao što su skijanje i sanjkanje! Jer tek pola sata vožnje od obale i krajolik se mijenja. Gorje, planine i zimzelena šuma zamjenjuju more i plaže, a u zimskim mjesecima omogućuju uživanje u zimskim radostima. I to s pogledom na more! 

Kvarner je doista isprepleten različitostima što ga čini iznimnom destinacijom, vrijednom pobližeg upoznavanja.