Kvaliteta i tradicija više od 140 godina
Poslovni hotel u srcu Rijeke koji vam pruža udobnost vlastitog doma ili opušteno radno ozračje vašeg ureda.

Rezervacije

Datum dolaska:
Datum odlaska:
Osobe:

Opatija


Elegantna i otmjena, Opatija na obali prekrasnog Jadranskog mora, zaklonjena padinama Učke, nalazi se na iznimnoj geografskoj poziciji. Lako dostupna, najbliži je izlaz na more središnjoj Europi, a ugodna klima nudi istinski mediteranski užitak tijekom cijele godine.
 

Najpoznatija kao "Biser Jadrana", Opatija svoj uređeni izgled zadobiva još krajem 19. stoljeća, a ukrašena bujnim parkovima i dugom šetnicom uz more, veličanstvenim vilama i hotelima, postala je atraktivno mjesto za opuštanje i užitak.

Ovdje u srcu Kvarnera možete uživati svih 365 dana u godini! Proljeće u Opatiji nudi vesele sunčane vikende kao stvorene za otkrivanje veličanstvenih parkova prirode smještenih nadohvat ruke. 

U opuštenim i vrelim ljetnim mjesecima postaje prava meka kulture i umjetnosti, i tada se Opatija pretvara u pozornicu bez granica između umjetnika i publike. Multimedijalna, filmska, književna, koncertna i kazališna događanja upotpunit će svačiji boravak i učinit ljetovanje nezaboravnim.

Zahvaljujući blagodatima mediteranske klime, već je odavno stekla dobro znanu reputaciju, kao izvrsno odredište ne samo ljeti već i u jesenskim i zimskim mjesecima. Raznovrsna ponuda izleta i aktivnosti tijekom šarene jeseni odlično nadopunjuje niz gastronomskih manifestacija inspiriranih bogatstvom plodova ovog podneblja! 

Sunčani dani blage klime dovest će vas u okrilje Opatije i u zimskim mjesecima kada uz ljekovita svojstva kretanja na morskom zraku svoj duh i tijelo možete okrijepiti revitalizirajućim programima u wellness centrima. A da i zima može biti zabavna, otkrit ćete na karnevalskim danima koji u Opatiju donose peto godišnje doba uz vatromet boja i smijeha!

Upoznajte i vi ovaj ljupki gradić na Kvarneru u kojem su boravili najznačajniji europski umjetnici, ali i kraljevi, carevi i kneževi, jer svojom raznovrsnom ponudom od karnevala do gastronomskih festivala i sportskih evenata, pa i blizine svjetski poznatih Plitvičkih jezera, uistinu nudi sve za vaš ispunjen i bezbrižan odmor.