Kvaliteta i tradicija više od 140 godina
Poslovni hotel u srcu Rijeke koji vam pruža udobnost vlastitog doma ili opušteno radno ozračje vašeg ureda.

Rezervacije

Datum dolaska:
Datum odlaska:
Osobe:

Istražite Rijeku

Zbog svoje lokacije u samom centru grada, u povijesnoj ulici Dolac , Grand Hotel Bonavia  je hotel  u svakom pogledu skrojen po mjeri gosta, zahtjevnog poslovnog čovjeka i turista koji želi upiti ritam Rijeke.

Jer ako ste tražili hotel u Rijeci i želite odsjesti kod nas, imate zaista priliku osjetiti ritam grada i prepustiti mu se, uroniti u multikulturalnu Rijeku koja je poznata po toploj dobrodošlici  i zagrljaju s kojima dočekuje svoje goste. Ne treba Vam automobil, tek malo slobodnog vremena i osmijeh koji će se zrcaliti na licima mnogih Riječana.

Na nekoliko koraka od hotela je gradska šetnica Korzo i brojni muzeji - Muzej moderne i suvremene umjetnosti,  Prirodoslovni muzej,  Muzej Grada Rijeke, Pomorski i povijesni muzej. U blizini su i Hrvatsko narodno kazalište Ivana pl. Zajca, brojne ustanove i institucije, shopping zona, otvorena tržnica s jednom  od najljepših ribarnica koju nikako ne smijete zaobići, brojni kafići, restorani i barovi za sjajan noćni provod.
Među kafićima istaknuto mjesto imaju Cukarikafe i Bar bar, novouređeni prostori koji svoje posjetitelje osvajaju originalnim uređenjem, pozitivnom energijom, odličnom uslugom i ugodnom atmosferom u kojoj mogu uživati i stari i mladi. Ako volite mirno ispijanje jutarnje kave u ugodnom društvu ili pak ugodno druženje uz čašicu dobrog vina i sitne zalogaje spravljene od svježih namirnica Cukarikafe i Bar bar su mjesto za Vas.

Uskočite u šarmantni turistički autobus na kat,  kojeg je svojim osebujnim i veselim stilom oslikao  poznati riječki umjetnik  Vjekoslav Vojo  Radoičić. Njime se možete odvesti do Trsatske gradine i Svetišta Majke Božje Trsatske ili do Opatije.

Možda će Vas baš neponovljivi noćni provod dovesti ponovo k nama u Rijeku, a Phanas pub, Club Boa ili Pommery bar će biti ono što najradije pamtite ... Osim hotela Bonavia, naravno.