Kvaliteta i tradicija više od 140 godina
Poslovni hotel u srcu Rijeke koji vam pruža udobnost vlastitog doma ili opušteno radno ozračje vašeg ureda.

Rezervacije

Datum dolaska:
Datum odlaska:
Osobe:

O nama

SPOJ KVALITETE I TRADICIJE

Pružiti udobnost vlastitog doma ili opuštenost rada u vlastitom uredu oduvijek nam je bio izazov kojem težimo svakog novog dana. Pronaći svoju oazu daleko od doma svakom našem gostu znači neprocjenjivo mnogo.

Ako tražite hotel u Rijeci, organizirate konferenciju, poslovno događanje ili želite doživjeti šarm multikulturalne Rijeke, Bonavia je zasigurno pravi odabir. Naše s pažnjom uređene sobe i apartmani pružit će Vam potreban komfor, a kvalitetna usluga učiniti boravak ugodnim. Kombinirajući jedinstveno iskustvo trenutaka opuštanja u wellness centru nakon poslovnog dana s bogatom gastronomskom ponudom u našim restoranima, boravak u našem hotelu, pretvorit ćemo u istinski užitak.

Važne poslovne odluke zahtijevaju mir i prvorazrednu udobnost.
Konferencijski centar Grand Hotela Bonavia osigurava Vam idealno mjesto za organiziranje događanja za do 250 ljudi u tri višenamjenske dvorane:

• Karolina
• Jozefina
• Lujzijana

Konferencijske dvorane uz administrativni prostor i bar, udovoljavaju potrebama i najzahtijevnijih gostiju.

Osim restorana Bonavia Classic i Zimski vrt, Bonavia ima i izniman a la carte restoran - À la carte restaurant Kamov, Aperitiv bar i Café Dante s terasom koja gleda na more i gradsku šetnicu.

 Monografija Grand Hotela Bonavia