Kvaliteta i tradicija više od 140 godina
Poslovni hotel u srcu Rijeke koji vam pruža udobnost vlastitog doma ili opušteno radno ozračje vašeg ureda.

Rezervacije

Datum dolaska:
Datum odlaska:
Osobe:

Naši restorani u Rijeci

Bonavia je oduvijek bila poznata po delicijama koje su ponekad bile slavnije i od samog hotela. Kultni restoran Hotela Bonavia u Rijeci sada se zove À la carte restaurant Kamov ali čuvena zelena pašta i danas je tu.

Od slavnih do onih samozatajnih, naši su kuhari prenosili recepturu pripremanja tijesta, način odležavanja te točno određenu debljinu i širinu rezanja. Kvarnerski škampi, kako im tepaju gastronomski znalci, apsolutni su vladari nepca čiji okus kraljuje u mnogim savršenim recepturama a naši zeleni rezanci sa škampima jedna je od onih legendarnih koje jednostavno ne smijete - ne kušati. Stoga smo sigurni da će Vam naši restorani u Rijeci pružiti nezaboravan gastronomski doživljaj na kojem će Vam Vaši nepci biti neizmjerno zahvalni.

Riječi kvaliteta i tradicija su u Bonaviji oduvijek dobivale svoje pravo značenje. Bogata knjiga receptura koju su pisale generacije naših kuhara riznica je koja potiče na kreativnost i u kojoj uvijek pronalazimo novu inspiraciju.

Catering i banketi

Kombinacija moderne tehnologije i iskustva našeg catering tima pružaju samo najbolje od cateringa … na svakom mjestu, u svako vrijeme. Na Vama je samo da uživate u zadovoljstvu Vaših uzvanika.

Restorani

Naša priča…
Priča o restoranu Grand hotela Bonavia počela je 1876. godine i njena čarolija traje. U bravurama naših kuhara uživali su predsjednici i premijeri, ambasadori, političari, slavni glazbenici, režiseri i glumci.

Barovi

Opuštenu jutarnju kavu, omiljeni kolač ili tek užitak druženja u mirnom okruženju neopterećenom vrevom i bukom pronaći ćete u Café baru Dante. Ugodna i prostrana ljetna terasa s pogledom na more i Korzo odabir je mnogih Riječana.

Vjenčanja

Briga i oko najsitnijeg detalja i prvoklasna usluga u kombinaciji s gastronomskim delicijama ono su što Grand hotel Bonavia čini mjestom gdje se snovi o savršenom vjenčanju doista ostvaruju.