Kvaliteta i tradicija više od 140 godina
Poslovni hotel u srcu Rijeke koji vam pruža udobnost vlastitog doma ili opušteno radno ozračje vašeg ureda.

Rezervacije

Datum dolaska:
Datum odlaska:
Osobe:

Certificirani hotel halal kvalitete

 

 

Grand Hotel Bonavia nositelj je certifikata HALAL kvalitete!

 

Hahal logo

Uvođenjem halal certifikata ostvarujemo sinergijsko djelovanje s HACCP sustavom, a to znači još bolje osiguranje sigurnosti hrane i kvalitete naših proizvoda i usluga.

 

Bonavia je kroz svoju dugu i bogatu povijest uvijek utirala nove putove, pa to čini i ovoga puta - upravo je Grand Hotel Bonavia nositelj prvog riječkog halal certifikata.

Halal kvaliteta podrazumijeva skup primijenjenih postupaka u procesu proizvodnje i ukupnost karakteristika proizvoda i usluga koje su u skladu sa šerijatskim zakonima.

Društvo Plava laguna d.d. Poreč u Grand Hotel Bonavia  uvelo je halal kvalitetu s ciljem proširenja ponude i željom da se gostima islamske vjeroispovijesti, ali i onima koji razumiju što halal predstavlja, osigura hrana prepoznata kao hrana za zdrav život.
 
Dodjela certifikata o halal kvaliteti za nas je od iznimnog značenja, ona predstavlja naš doprinos multikulturalnoj, multireligijskoj i multinacionalnoj Rijeci koja je sada dio Europske unije, kao i značajan poslovni iskorak prema izuzetno važnom tržištu koje se okreće Rijeci upravo otvaranjem Islamskog centra u Rijeci.

Ostali uvjeti koje hotel zadovoljava:

  • istaknut jelovnik s halal jelima,
  • istaknut halal certifikat na recepciji ugostiteljskog objekta,
  • istaknuta oznaka jugoistoka u hotelskim sobama
  • osigurati Kur’an, serdžadu i tespih
  • iz mini bara ukloniti alkoholna pića

Hotel ima obavezu provođenja internog audita halal kvalitete najmanje jednom godišnje. Audit halal kvalitete je sustavno i nezavisno ispitivanje s ciljem da se utvrdi da li su aktivnosti i rezultati koji se odnose na halal kvalitetu u skladu s utvrđenim odredbama, da li su te odredbe prikladne za postizanje postavljenih ciljeva te da li su one stvarno provedene.