Kvaliteta i tradicija više od 140 godina
Poslovni hotel u srcu Rijeke koji vam pruža udobnost vlastitog doma ili opušteno radno ozračje vašeg ureda.

Rezervacije

Datum dolaska:
Datum odlaska:
Osobe:

Hotelski restorani i barovi

  

BONAVIA CLASSIC

Restoran Bonavia Classic Vas već svojim uređenjem uvodi  u klasičnu Bonaviju. Nenametljiv i elegantan, decentan i odmjeren interijer savršen je okvir za organizaciju domjenaka, svečanih večera i vjenčanja u kojemu će uzvanici biti glavni protagonisti.

Sa svojih 60 sjedećih mjesta Bonavia Classic idealan je prostor za manja događanja. No, poželite li ipak pozvati veći broj gostiju, dovoljno je spojiti restorane Classic i Zimski vrt kako biste dobili dovoljno prostora za 180 uzvanika.

ZIMSKI VRT

Restoran Zimski vrt čiji jedinstveni ambijent obrubljuje stakleni krov nudi jedan sasvim drugačiji ugođaj u Grand Hotelu Bonavia smještenom tik do gradskog središta. S pogledom na vedro nebo ili noćni svod i Vaše će raspoloženje poprimiti vedriji ton. A kišne kapi od kojih strepi svaki organizator, umjesto da umanje, Vašem će događanju dati poseban šarm.

Zimski vrt raspolaže sa 110 sjedećih mjesta, a spojen s restoranom Bonavia Classic može, u klasičnoj postavi, ugostiti istovremeno i do 180 uzvanika, no mogućnosti su raznovrsne, izbor je Vaš!

APERITIV BAR

Za pregled stvarne veličine slike kliknite na sliku.

U vrevi poslovnog dana pronaći mjesto s ugodnom glazbenom podlogom u kojemu u miru možete pročitati domaći i strani tisak i popričati s prijateljem ili poslovnim partnerom zvuči gotovo nemoguće. No, upravo takvo mjesto čeka na Vas u Aperitiv baru našeg hotela.

Neka to postane Vaše mjesto za predah, Vaš dnevni boravak i mirni kutak u centru gradskih zbivanja, na par koraka od Korza.