Kvaliteta i tradicija više od 140 godina
Poslovni hotel u srcu Rijeke koji vam pruža udobnost vlastitog doma ili opušteno radno ozračje vašeg ureda.

Rezervacije

Datum dolaska:
Datum odlaska:
Osobe:

Konferencijski centar u Rijeci

Konferencijski centar Grand hotela Bonavia omogućava organizaciju Vaših poslovnih događanja i primanja do 130 sudionika. Naš profesionalni tim iznimno je uspješan u nastojanju da dostigne i nadmaši zahtjeve organizatora i očekivanja gostiju.

Svakom događanju pristupamo individualno čineći ga jedinstvenim za sve sudionike. Pomno odabran tim partnera i profesionalnih suradnika pobrinuti će se kako bi svaki segment bio savršen do najsitnijeg detalja i kako bi se Vi mogli u potpunosti usredotočiti na svrhu Vaših događanja.

Kontaktirajte nas za ponudu...

Radujemo se Vašem dolasku u Grand hotel Bonavia

Dvorane

Naše tri šarmantne dame, konferencijske dvorane Karolina, Jozefina i Lujzijana pružaju sve potrebno za održavanje Vaših poslovnih događanja. Organizacija seminara, prezentacija, sastanaka, press konferencija, razgovora za posao tek je dio naše ponude.

FB ponuda

Kako bi Vaša pažnja bila usmjerena na ono najvažnije, kvalitetu organizacije i sudionike, prepustite nam s povjerenjem brigu oko ponude hrane i pića kako bi profesionalno posluženim, sjajnim okusima podigli razinu Vašeg događanja.