Kvaliteta i tradicija više od 140 godina
Poslovni hotel u srcu Rijeke koji vam pruža udobnost vlastitog doma ili opušteno radno ozračje vašeg ureda.

Rezervacije

Datum dolaska:
Datum odlaska:
Osobe:

Vjenčanje u srcu Rijeke

Svoj najljepši dan učinite nezaboravnim i prepustite se onima čije su znanje i strast već mnoga vjenčanja učinili nezaboravnima. Vaš odabir je jednostavan - Grand hotel Bonavia Rijeka.

Uređen stol za vjenčanja Rijeka

Prvoklasna usluga u kombinaciji s kulinarskim delicijama ono su što Bonaviju čini mjestom gdje se snovi doista i ostvaruju.

Odaberete li ambijent Zimskog vrta ili neko drugo, upravo Vama posebno mjesto, jedno ostaje konstantom – Bonavia kao Vaš pouzdani domaćin.

Mogućnosti za vjenčanja u Rijeci su doista neograničene, plaže, brodovi ... samo mašta može biti ograničenje, događaj u privatnosti Vašeg doma ili galantni prijem – recite nam svoja očekivanja i mi ćemo učiniti sve da Vaš osmjeh bude naša nagrada.

Uz ponuđene menije, mladenci u dogovoru s osobljem mogu odabrati i predložiti vlastiti menu koji će biti usklađen prema njihovim željama. Mogućnosti su bezbrojne a svako novo kreiranje jelovnika pravi je izazov i za osoblje hotela.

Posebno dizajnirane svadbene torte, način prezentacije i tradicionalne slastičarske recepture visoke kvalitete bit će vrhunac Vaše svadbene večere.

Ukoliko svoje goste dočekujete kod kuće ili sanjate o vjenčanju na nekom za Vas posebnom mjestu, kvaliteta usluge i gastronomske delicije koje ćemo vam ponuditi na odabir biti će prilagođeni prvenstveno Vašim željama a time i odabranoj lokaciji i uzvanicima. 

Sam hotelski prostor pruža potpunu udobnost s obzirom da se gostima po povoljnim cijenama nudi smještaj u jednoposteljnim i dvoposteljnim sobama. Naravno, tu je i noćenje s doručkom koje Grand hotel Bonavia poklanja mladencima. 

Za mladence smo pripremili i poseban wellness paket „Zlatna čarolija“ po cijeni od 500,00kn (2x čaša pjenušca, 2x  opuštajuća masaža uljem sa listićima 24-karatnog zlata 75').

Kontakt:

T: +385 51 357 100/ 091 357 9202
F: + 385 51 357 900
E: fb@plavalaguna.com