Kvaliteta i tradicija više od 140 godina
Poslovni hotel u srcu Rijeke koji vam pruža udobnost vlastitog doma ili opušteno radno ozračje vašeg ureda.

Rezervacije

Datum dolaska:
Datum odlaska:
Osobe:

Smještaj u našim sobama i apartmanima - Rijeka

Profinjeni i decentni interijer naših s pažnjom uređenih soba i apartmana nudi smještaj koji će Vam pružiti toplo okruženje i opuštajući osjećaj boravka u vlastitom domu. Svaki kat i u najsitnijem detalju prati uređenje u odabranoj boji, a na Vama je da odaberete koja od njih će postati Vaša omiljena boja...

Sve sobe imaju mini bar, LCD TV  s programima na 4 svjetska jezika, WiFi, telefon, sef, korištenje bez naknade fitness centra i relax zone sa saunama, poslugu hrane i pića u sobu, uslugu glačanja i kemijskog čišćenja odjeće. 

Uz profesionalnu uslugu, ljubazno osoblje i moderno opremljene sobe i apartmane, zasigurno ćemo Vam osigurati vrhunski smještaj te se pobrinuti da Vam Rijeka ostane u predivnom sjećanju. U nastavku provjerite kakvu vrstu smještaja nudimo i odaberite najbolje za Vaše potrebe:

Classic sobe

Smještaj u funkcionalno uređenim classic sobama zadovoljava potrebe suvremenog gosta i nudi balansiran odnos cijene i kvalitete.

Superior sobe

Elegantne superior sobe i uređenjem i kvadraturom namijenjene su prvenstveno poslovnom gostu kako bi pružile poticajno i opuštajuće okruženje nakon napornih poslovnih obaveza.

Deluxe sobe

Sobe kojima ćete se uvijek iznova vraćati i koje će Vas očarati pogledom na more i riječke krovove ali i svojim ladanjskim šarmom, postati će Vaša uspomena na Rijeku iz posve nove perspektive.

Apartmani

Apartmani Grand hotela Bonavia još su jedan od načina da Vam pokažemo zadovoljstvo što smo u prilici ispuniti svaku Vašu želju. Boravak u njima učinit ćemo jedinstvenim doživljajem upravo kvalitetom pružene usluge i iskazanom pažnjom.

Predsjednički apartman

Na najvišoj etaži hotela, s pogledom na Rijeku i Kvarner koji ostavlja bez daha naš je predsjednički apartman 'Ljudevit Adamić' ugostio brojne ugledne i slavne osobe. U njemu su odsjedali predsjednici, šeici, premijeri, kardinali, slavni glazbenici, glumci i režiseri, ...