Kvaliteta i tradicija više od 140 godina
Poslovni hotel u srcu Rijeke koji vam pruža udobnost vlastitog doma ili opušteno radno ozračje vašeg ureda.

Rezervacije

Datum dolaska:
Datum odlaska:
Osobe:

Predsjednički apartman 'Ljudevit Adamić'

Na najvišoj etaži hotela, s pogledom na Rijeku i Kvarner koji ostavlja bez daha naš je predsjednički apartman 'Ljudevit Adamić' ugostio brojne ugledne i slavne osobe. U njemu su odsjedali predsjednici, šeici, premijeri, kardinali, slavni glazbenici, glumci i režiseri, ...


Sofisticirano i elegantno uređen apartman opremljen je unikatnim namještajem i originalnim umjetničkim djelima eminentnih umjetnika, nenametljiv luksuz koji pokazuje da vodimo brigu i o najsitnijem detalju.  Spavaća soba s bračnim krevetom i vlastitom kupaonicom s hidromasažnom kadom tek su dijelom bogate ponude dodatnih sadržaja koja na Vas čeka na gotovo 90 m2 (s povezanom sobom 118 m2)  našeg predsjedničkog aranžmana..

Predsjednički apartman Ljudevit Adamić čine ulazni hol, prostrani dnevni boravak sa sjedećom garniturom, radnim prostorom i prostorom za blagovanje, spavaća soba, 2  kupaonice i odvojena garderoba a prema potrebi gosta može biti spojen s još jednom dvokrevetnom sobom.
Apartman je opremljen mini barom, 2 TV-a s programima na 4 svjetska jezika, WiFi, faksom, 2 telefona, sefom, frotirnatim ogrtačima i papučama i ostalim luksuznim detaljima uređenja  što će Vaš boravak u njemu učiniti nezaboravnim. Gosti imaju mogućnost neograničenog korištenja fitness centra i relax zone sa saunama.
Stoga, dozvolite nam da Vas razmazimo...

Za sve informacije slobodno nas  kontaktirajte na:

Grand hotel Bonavia
Odjel prodaje

Rijeka, Dolac 4
e-mail:  Sales.Bonavia@plavalaguna.com
tel: 051.357 980, 357 925

Voditelj odjela: Vlatka Stanić